asoa – peeling enzymatyczny do twarzy ananas Żurawina 50ml
Asoa – peeling enzymatyczny do twarzy Ananas Żurawina 50ml
58,00  Dodaj do koszyka

Asoa – peeling enzymatyczny do twarzy Ananas Żurawina 50ml

58,00 

Delikatny peeling enzymatyczny nadaje się do skóry bardzo wrażliwej.
Peeling został stworzony na bazie alginatu i hydrolatu z melisy. Alginat czyli ekstrat z alg brunatnych jest naturalnym zagęstnikiem dlatego peeling ma formę delikatnego żelu.

Pozostało tylko: 1

  • darmowa wysyłka od 189 PLN!
  • 14 dni na zwrot
  • szybka wysyłka do paczkomatów inPost lub kurierem DPD
  • pakujemy w duchu “less waste”
  • przesyłki do paczkomatów nadajemy również w weekend
Bezpieczne zakupy

Delikatny peeling enzymatyczny nadaje się do skóry bardzo wrażliwej.

Peeling został stworzony na bazie alginatu i hydrolatu z melisy. Alginat czyli ekstrat z alg brunatnych jest naturalnym zagęstnikiem dlatego peeling ma formę delikatnego żelu.
Dodatkowo działa odżywczo, zawiera:
– witaminy (K, B1, B2, B12, B9),
– enzymy z ananasa i papai delikatnie złuszczają obumarły naskórek, przez co skóra staje się bardziej wygładzona i promienna,
– ekstrakt z borówki i żurawiny uszczelnia naczynia krwionośne,
– ekstrakt z jabłka działa antyoksydacyjnie, przeciwutleniająco,
– D pantenol i witamina E działają odżywczo.

Peeling pachnie ananaskiem 🙂

INCI: Melissa officinalis (Lemon Balm) Leaf Water, Aqua, Carica Papaya Fruit Powder , Ananas Comosus Fruit Powder , Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Vaccinium macrocarpon Fruit Extract, Pyrus Malus Fruit Extract, Panthenol, Tocopherol Acetate, Sodium Alginate, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol, parfum

Nałożyć na twarz warstwę peelingu . Pozostawić od 5 do 10 minut. Następnie dokładnie spłukać. Używać 2-3 razy w tygodniu.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Asoa – peeling enzymatyczny do twarzy Ananas Żurawina 50ml”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

Witryna wykorzystuje Akismet, aby ograniczyć spam. Dowiedz się więcej jak przetwarzane są dane komentarzy.